Medlien & Kjonerud til Chat Noir

Noen gonger i livet må du gjøra det du knapt kunne drømme om. Noe som er større enn deg sjøl, men vil bringe deg videre. Som både skremme og lokke, men mest av alt: gir enorm inspirasjon og TRU på det du driv med her i væla.
Derfor ble det Chat Noir - Norges fremste kabaretteater siden 1912. Med ærefrykt og ydmykhet.

Vi byr på en ordleken og humørfylt weik-øpp-forestilling : døpt MODER ORD. Flere nye nummer - alle til glede for enhver som bryr seg om andre, om jorda og alt det forunderlige vi er en del av. Dette er forestilling om ORDETS kraft og lekenhet - i glad musiske drakt. Medlien & Kjonerud har noe å melde. Oftest på uforfalsket ringsakerdialekt.
– ”Vi ha tru på både latter og tårer, ettertenksomhet og nonsens. Akkurat som i livet. Men ælltid med minst ei undertone”.

NB! BILLETTER kan også bestilles direkte hos M&K - via hc@u8.no eller HC 90146444 - Jørn 90890437, - eller i billettluka på Chat Noir hverdager 16-18.00. Kr 380 - 440. Eller gratis for den som itte ha råd.... hos Fattighuset i Oslo, eller annen avtale med oss :) Sjekk denne for mer info: http://www.chatnoir.no/forestillinger/