FANTASIFULLE OPPLEVELSER

River Dæns

 RIVER DÆNS

Det nyeste innskuddet av Lucky Events. Det starter med innføring av rivebruk og dansegrunntrinn ledet av av sjøllærte danseinstruktører. Etterfølges av gruppens egen koreografi og urframføring av nye danser. Passer for aldersgrupper.

 Svartmaling

SVARTMALING

Å starte en lucky prosess med Svartmaling anbefales varmt. Viktig å gjøre unna slik tenkning tidlig så plages man ikke under mulighetsarbeidet resten av dagen. 1) Fyll tavla med innvendinger og problemer 2) Mal over hele suppedassen med svartmaling – så Hokus pokus; Borte!!! 

Gråsteinskosing

GRÅSTEINSKOSING

Har du noengang tenkt over - og følt på - gleden og gløden som ligger i en varm gråstein? Nyristede, glatte, navngitte gråsteiner blir som gull mellom hendene dine, lunket på en utegrill. Kjenn den mot naken hud. Snakk med den og finn ut at vi alle fra Jord er kommet...

Egner seg godt for større og mindre grupper, som vil ha noe annet å kose seg med når det røyner på. Noe som verken biter, røyter, lukter eller sikler.

 
Maursafari
MAURSAFARI

Vi garanterer å få se maur!! Sir Lucky 18borough vet hvor mauren holder til og hvor den vandrer. Og en Lucky maur er mye større og villere enn du tror...!

Hør de utroligste maurmyter, maursagn og maureventyr - og stem i med en maursang. Er du heldig kommer vi også over tusenvis av barn åler! 

 Meitmarklytting 

MEITMARKLYTTING

Liggende på magen på et pledd, direkte på bakken!, med øret på gras eller grus, får du flere minutter for deg selv til å bare lytte etter krypende meitmark.

Lær deg meitemark-kodene og kommuniser fritt - så lenge du vil! NB!! Gå aldri på meitmarklytting uten guide, liv og helse kan risikeres ved møter med slagmark.

Strikkhopping

STRIKKHOPPING        

Itte brått så skummelt som du tru!!

Vi garantere for sikkerheten - og et aldri så lite adrenalinkick-off...

Luftslottbygging

LUFTSLOTTBYGGING  

Få det som du vil - ta deg til rette - glem budsjetter, byråkrati og bråk med naboer og myndigheter. Ingen krav til hverken teknisk innsikt eller godt håndlag med grov redskap. Bygges under kyndig veiledning og i fri flukt. Fantasien har ingen grenser - the sky is the limit. Teamwork in an other way.

 

 Møte med veggen

MØTE MED VEGGEN

Prøv opplevelsen mange snakker om ..... - ikke på langt nær så tøft som du innbiller deg. En fantasiøvelse for deg selv - sammen med dine.

 Vasse i peeing

VASSE I PEEING

Lucky Næroset er stedet for drømmer og fantasier. Hvem har ikke drømt om å få vasse i penter..?? Det er derfor et helt naturlig tilbud fra Lucky Opplevelser.  

 Rød løper

RØD LØPER

Hva med å bli møtt med Rød løper ved ankomst? Vi ruller den ut ved bestilling. 

Skydottstudier
 

SKYDOTTSTUDIE

Her ligger du på ryggen, på et pledd eller direkte på bakken, stirrende (glåmende) rett opp i himmelen. Studér skyenes formasjoner - se de merkeligste fabeldyr, de villeste skikkelser og de vakreste skapninger. Se selve Livet passere - se Tiden som går - se Engler og Guder, Ånder av røyk og hvite bomullstigre.

 

 stubbestussing

STUBBESTUSSING

På din egen stubbe kan du sitte - uten å måtte holde deg fast" - i minimum en halvtime, dønn alene, midt i skogen og bare lytte til stillheten og lyder fra skog og mark. Nummererte stubber av gran, ulike endeformater. 

  

GRUSHAUGSPARKING

Et produkt under utvikling i tett samarbeid med NASA, Innovasjon Norge, Øvre Ring Kaninavlslag og SINTEF.

  

STOLPELENING

Også i produktutviklingsfasen. NASA og Eidsiva er her nærmeste samarbeidspartnere. Eidsiva har allerede plassert ut stolpene. Kun sluttføringen av prosjektutviklingen står igjen. Vil etter hvert anbefales kombinert med grushaugsparking.